Şehit Cengiz Hasbal Ortaokulu

Vizyon: Kendilerini iyi tanıyan, kabiliyetlerinin farkına varan, maddi ve manevi değerlerini bilen, ülkesine hizmet etmeyi amaç edinen bilinçli vatandaşlar yetiştirmek. Okulumuzu sosyal, kültürel, sportif ve eğitsel alanlarda başarılı ve çevrede tercih edilen bir kurum haline getirerek bir eğitim merkezi haline dönüştürmek

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, hoşgörü sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00- 15.30
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: Futbol Turnuvası, Basketbol Turnuvası, Voleybol Turnuvası, Atletizm, Akıl Ve zeka oyunları , Badminton, Masa tenesi, Mendil Kapmaca etkinliklerine aktif katılım ile çeşitli dereceler alındı.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Her Sınıfın Yetim Kardeşi Var Projesi, Kardeş Okul Projesi

Telefon - 0216318 96 86

WEB - https://sehitcengizhasbalort.meb.k12.tr

Adres - Küplüce Mahallesi Nuribey caddesi No 13 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Küplüce Mahallesi Nuribey Caddesi No 13 Üsküdar İstanbul

Adres - Küplüce Mahallesi Nuribey caddesi No 13 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

Ulaşım METROBÜS BURHANİYE DURAĞINA YAKLAŞIK 800 METRE UZAKLIKTADIR. İETT İLE ULAŞIM: ÜSKÜDAR DAN 11C ve 11 BE OTOBÜSLERİYLE ,KADIKÖY DEN 3 numaralı OTOBÜS ve KİRAZLITEPE ,KÜPLÜCE DOLMUŞLARIYLA ULAŞIM SAĞLANABİLİR. ** NOT: AYNI İSİMDE ATAŞEHİR İLÇESİNDE DE OKUL MEVCUTTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 5 KM , İL MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTADIR.